Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Teško do Kaća u radno vreme

Zbog izvođenja radova na mostu preko kanala na magistralnom puta Novi Sad - Zrenjanin, kod Kaća, kao i na postavljanju završnog sloja asfalta, do srede se potpuno obustavlja saobraćaj na ovoj deonici u vremenu od 6.30 do 17.30 časova.

Nepotrebne gužve za markice

Zbog prodaje mesečnih markica za novembar, na prodajnim mestima kod Futoške pijace i kod Železničke stanice, stvaraju se velike gužve.

Zabranjen saobraćaj u ulici Laze Kostića

Saobraćaj u ulici Laze Kostića, od Železničke ulice do raskrsnice sa ulicom Petra Drapšina, biće zabranjen zbog današnjih radova Novosadske toplane na izgradnji vrelovodnog priključka.

Raspored odnošenja smeća

Javno komunalno preduzeće "Čistoća" Novi Sad, odnosiće baštenski otpad do 19. novembra ispred kuća građana koji ostave svoje smeće.

Veliko spremanje Futoškog parka

Veliko spremanje Futoškog parka radiće se do kraja tekuće godine, a u planu je da se saniraju oštećeno i prestarelo drveće, kao i da se zasade nove sadnice.

Besplatna predavanja za dijabetičare

Predavanje "Kako regulisati nivo šećera u krvi" održaće se danas od 17 časova u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja "Novi Sad", Zmaj Ognjena Vuka 19.

Policajci i Parking servis daju krv

Radnici i članovi Sindikata JKP ''Parking servis'' Novi Sad, kao i članovi Sindikata srpske policije, u znak dobre međusobne saradnje i želje da pomognu onima kojima je to potrebno, sutra će u 10 i 30 dobrovoljno dati krv u Zavodu za transfuziju krvi.

Sedmica menja trasu

Trasa autobusa na liniji broj sedam biće promenjena do četvrtka, 4. novembra, u 20 sati, zbog radova na toplovodnoj mreži u delu Bulevara Evrope.